Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Ponypacks: wat zijn ze en waarom zijn ze populair?

nov 6, 2023
Pony pak

Ponypacks zijn kleine blaadjes die, eenmal gevouwen tot een envlop, vaak worden gebruikt voor het verpakken van poeders, zoals cafeïne of cocaïne. Ze worden gemaakt van dun vetvrij papier en hebben een formaat dat vergelijkbaar is met een mini envelop. Laten we bespreken wat Ponypacks precies zijn, waarom ze populair zijn geworden en welke alternatieven er zijn voor een Ponypack.

Wat is een Ponypack?

Een ponypack is een term die wordt gebruikt om te verwijzen naar de kleine envelopjes die worden gebruikt voor het verpakken van poeders. Ze zijn vaak bedrukt en hebben een formaat dat klein genoeg is om gemakkelijk in een zak of portemonnee te passen. Ponypacks worden vaak gebruikt voor het verpakken van cocaïne, maar kunnen ook worden gebruikt voor andere poeders zoals Kanna of Mannitol.

Waarom zijn Ponypacks populair?

Er zijn verschillende redenen waarom ponypacks populair zijn geworden in de handel. Ten eerste zijn ze klein en discreet, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden verborgen en vervoerd. Dit maakt het voor dealers, verkopers en gebruikers gemakkelijker om drugs onopgemerkt te verplaatsen.

Daarnaast zijn ponypacks vaak goedkoop en gemakkelijk verkrijgbaar. Ze kunnen online worden gekocht zoals bij Wapwinkel. Dit maakt het voor wederverkopers en gebruikers gemakkelijk om ze in grote hoeveelheden te kopen en te gebruiken voor het verpakken van drugs of poeders.

Vooroordelen van het gebruik van Ponypacks

Ponypacks worden vrijwel altijd in verband gebracht met drugs, maar het is uitsluitend een product waarin poeders verpakt kunnen worden. De poeders zijn dan makkelijker mee te nemen en blijven vrij van vocht.