Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

PostNL stevent af op een bezorginfarct.

jun 18, 2023
wanhoop

PostNL, onze huisvervoerder, maakt er momenteel echt een zooitje van. Daar balen wij echt van want al onze goede en accurate inzet wordt geheel teniet gedaan door een partij die het allemaal niet aankan. Zijn het geen feestdagen dan is het wel een IT storing en als de klanten daar niet meer intrappen dan is het weer het vakantiegeld dat zo gulzig besteed wordt dat ze het niet aankunnen.

Algemeen Dagblad

We citeren uit een artikel op de website van het AD:

Bezorgchaos bij PostNL door vakantiegeld: ‘Soms moet je een week wachten’

STROOM AAN KLACHTEN PostNL bezwijkt de laatste tijd onder gigantische hoeveelheid pakketten die het moet bezorgen. In het slechtste geval moeten klanten tot wel een week wachten voor hun bestelling binnen is. De pakketbezorger bevestigt een forse toename aan klachten en maakt excuses. ,,We zijn met man en macht aan het werk om de achterstand in te halen.”

Het gehele artikel staat HIER te lezen.

Bezorginfarct

De vraag. rijst inmiddels ook bij collega’s of ze het nog wel voor elkaar krijgen om de alsmaar groter wordende achterstand in te halen. We hopen dat jullie ons als webwinkelier niet laten vallen, maar ondersteunen en jullie klachten deponeren op de plek waar ze thuishoren, bij PostNL.