Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Prettige Hemelvaartsdag, wij werken door

mei 25, 2022

Terwijl jullie een lang weekend kunnen wappen, als je tenminste een goede date hebt gescoord, is het hier op de zaak momenteel een luxe om tien minuten langer te lunchen.

Orders

Het aantal orders dat onze immer kokend hete laserprinter uitbraakt per minuut kent zijn weerga niet. Zelfs extra papierlades lijken niet voldoende om alles te verwerken. Tel daarbij op dat er niets moeilijker is dan goed personeel te krijgen en je loopt het risico achterstanden op te lopen die je nooit meer kunt inhalen.

Doorpakken

We zijn daarom morgenochtend met ons team gewoon op de zaak om de orders te verwerken en te verpakken. PostNL denkt daar helaas anders over, dus de rolcontainers worden op Hemelvaartsdag niet opgehaald. Vrijdag werkt iedereen weer geheel volgens nieuwe schema’s, dus de orders tussen woensdag 25 mei 2022 vanaf 16:00 tot die van vrijdag 27 mei 2022 ook tot 16:00 worden verwerkt en indien voorradig kan je er op rekenen dat bij een juiste medewerking van PostNL jouw spullen op zaterdag in huis zijn. Precies op tijd om goed te wappen dit weekend.

Korting met Hemelvaart

Even tjekken of jullie dit wel lezen: de eerste tien die de code HEMEL gebruiken tijdens het afrekenen die betalen geen verzendkosten. Werkt de code niet meer, dan ben je te laat.