Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Pupillen als schotels zo groot

speekseltest

Op zaterdagavond hield de politie een 36-jarige man (zonder bekend adres) aan op verdenking van het rijden onder invloed van drugs.

Toezichthouders

Op zaterdagavond was de politie samen met een aantal toezichthouders van de gemeente Zaanstad aanwezig op de N264 in Westzaan. Er werd gecontroleerd op de avondklok en op het gebruik van alcohol en/of drugs in het verkeer. Omstreeks 21.35 uur zag de politie de verdachte rijden in een personenauto.

Aan de kant

Toen hij aan de kant was gezet, bleek de man vermoedelijk onder invloed van drugs te verkeren. Hij was direct agressief, niet aan te spreken en had pupillen ‘zo groot als schoteltjes’. De man kon maar met moeite uit zijn auto worden gehaald. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij weigerde mee te werken aan een speekseltest. Ook weigerde hij mee te werken aan een bloedproef. Deze weigering wordt aangemerkt als misdrijf.

Ingevorderd

Het rijbewijs van de man werd ingevorderd. Bovendien is er een vordering gedaan voor een onderzoek naar de rijvaardigheid van de verdachte.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *