Riethoven deporteert wietkweker

Ook in Riethoven willen ze graag meer criminaliteit. De politie heeft daar dinsdag in een woning aan de Molenstraat 2 in Riethoven een wietkwekerij aangetroffen.

Wiet op zolder

De kwekerij bevond zich op de zolderverdieping van de woning. De bewoner is aangehouden. De gemeente Bergeijk sluit de woning aan de Molenstraat 2 per 18 februari voor drie maanden op grond van het Damoclesbeleid.

Misbruik Damocles

Dat krankzinnige beleid geeft de burgemeester de bevoegdheid een pand te sluiten voor een bepaalde periode als er in gebouwen verdovende middelen aanwezig zijn. Niet dat er sprake was van enige overlast die door de burgemeester nu wordt weggenomen, maar wel een strafmaatregel die eigenlijk door een rechter zou moeten worden opgelegd.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *