Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Salvia in de meeste sterke vorm

DoorRedactie

sep 25, 2020 , , ,
Salvia Divinorum

Salvia divinorum extract is verkrijgbaar in verschillende sterktes. De aller aller sterkste is x80. Tachtig keer zo sterk als de gedroogde bladeren. De effecten houden korter aan, slechts tien minuten in plaats van twee uur, maar zijn daarentegen veel sterker.

Van het pad

Opgelet als je het gaat gebruiken want na inname zijn de effecten al binnen seconden op te merken. Deze onmiddellijke verandering in de waarneming kan aanvoelen als een uittredingservaring of transport naar een bizarre buitenaardse wereld. Je zou ook het gevoel kunnen hebben dat je versmolten bent met objecten zoals de bank waar je op zit.

zorg tijdens een trip altijd voor een sitter

Import

Onze Salvia is geïmporteerd uit Oaxaca, Mexico. Extracten worden geleverd in een hersluitbaar plastic buisje. In tegenstelling tot de meeste salvia extracten die verkocht worden, zijn onze salvia extracten ´gestandaardiseerd´. Dit betekent dat het gezuiverd is, wat een aantal voordelen heeft ten opzichte van ´grove´ extracten: 

  • Het is krachtiger dan de grove extracten 
  • Het is veel minder schadelijk voor de gezondheid dan grove extracten, het bevat geen extra plantvetten of overgebleven oplosmiddelen 
  • Het kan veel langer bewaard worden, in theorie oneindig lang mits het buiten direct zonlicht gehouden wordt 

Wat is Salvia

Salvia divinorum is een plant uit de lipbloemenfamilie (Lamiaceae of Labiatae).

De plant komt in het wild voor in het Mazatec gebergte te Oaxaca, Mexico, waar ze op schaduwrijke en vochtige plaatsen groeit. Het is niet duidelijk of S. divinorum een cultigen of een hybride is. De plant is een psychoactief middel en veroorzaakt sterke hallucinaties en werd hierdoor traditioneel gebruikt door de Mazatec-medicijnman.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *