Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Slagroompatronen uitverkocht in Nederland

slagroompatronen Mosa

Nu er naast de particuliere gebruikers ook steeds meer horecazaken slagroompatronen kopen, is de vraag explosief toegenomen. Er is zoveel vraag naar de patronen, dat fabrieken op maximale capaciteit draaien. Groothandelaren verkopen tegen hun principe in ‘nee’.

De groothandelaren in slagroompatronen kennen luxe tijden. Nieuwe klanten worden niet meer aangenomen en bestaande klanten kunnen slechts gelimiteerd bestellen. Zoveel vraag is er naar slagroompatronen. De slagroompatronen vinden hun weg naar particulieren, maar ook steeds meer naar horecabedrijven. Horecaondernemers verkopen naast een biertje of een baco tegenwoordig ook een ballon met daarin de inhoud (N2O, ook wel lachgas genoemd) aan hun gasten.

Informatie bij twee groothandelaren in slagroompatronen leerde ons dat er tenminste 20 aanvragen per week binnenkomen. Deze aanvragen zijn afkomstig van de vele websites die slagroompatronen leveren aan particulieren, maar ook veel vanuit de horeca in Nederland en België. De eerstvolgende scheepslading slagroompatronen is inmiddels weer onderweg en wordt vrijdag verwacht, maar het lijkt er sterk op dat de complete lading op voorhand al is uitverkocht…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *