Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Slagroompatronen voor half geld

dec 3, 2018
Whatsapp club van 100

update: 7 januari: helaas hebben spammers van pornosites de groep verziekt waardoor wij genoodzaakt waren de groep op te heffen. Zodra er een alternatief is dan zullen we dat melend.

Het komt gewoon voor, slagroompatronen voor half geld. Of lege capsules bestellen en gratis het dubbele aantal ontvangen. Hoe dan? In de Whatsapp groep club van 100.

Club van 100

Wapwinkel start met de “club van 100”. Een Whatsapp groep waarin maximaal 100 deelnemers iedere vrijdag een zeer spectaculaire aanbieding ontvangen. Denk daarbij aan een gratis verdubbeling van je bestelling, 50% korting op een bepaald product of meer van dat soort dingen.

Gratis lidmaatschap

Wanneer je lid bent geworden van de club van 100 (lidmaatschap is gratis en zonder voorwaarden), ontvang je in ieder geval op vrijdag een spectaculaire aanbieding via Whatsapp. En je ontvangt maximaal drie berichten per week, zodat je zeker weet dat je niet helemaal de moeder gespamd wordt.

Maximaal 100 deelnemers

Er worden maximaal 100 deelnemers toegelaten, dus wacht niet te lang met aanmelden. Wil je ook lid worden? WhatsApp dan WAP AAN naar ********. Let op: je ontvangt geen bevestiging, maar bent dan wel aangemeld. Deze service is gratis, er zijn geen kosten of verplichtingen aan verbonden.

Stoppen?

Als je geen berichten meer wilt ontvangen, dan verlaat je gewoon de groep. We gebruiken je nummer alleen voor het versturen van de genoemde berichten. We zullen je nooit bellen en als je uit de groep gaat dan wordt je nummer ook verwijderd.

Deelnemen? Klik dan hier om je aan te melden.