Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Sluitzakjes in een vrolijk kleurtje van aluminium

mei 24, 2022
Sluitzakje aluminium blauw

Sluitzakjes zijn normaal gesproken niet echt een onderwerp om een blog(je) aan te besteden, maar deze extra sterke, van aluminium gemaakte sluitzakjes die ook nog eens een vrolijk kleurtje hebben verdienen meer aandacht.

Onderscheid door kleur

Als je bepaalde producten wilt verpakken en je wilt meteen onderscheid maken dan is de keuze van een kleur per product voor de hand liggend. Deze sluitzakjes zijn dan ook verkrijgbaar in goud, blauw, paars of in het groen.

Deze aluminium gekleurde extra sterke sluitzakjes zijn verpakt per 10 en verkrijgbaar voor € 3,50, afmeting 7,5 x 6 cm

Lucht- en lichtdicht

Over eventueel ontsnappende geurtjes hoef je je absoluut geen zorgen te maken want door de ZIP sluiting worden de zakjes na het sluiten voorgoed van de buitenwereld afgesloten. En de materiaalkeuze van aluminium en de daarmee gepaard gaande dikte zorgen ervoor dat daglicht ook geen enkele kans krijgt om door te dringen tot aan de inhoud.

Sealbaar sluitzakje

Wanneer je in het bezit bent van een seal apparaat dan kan je deze extra sterke sluitzakjes dicht sealen om de inhoud als het ware te verzegelen. Heb je geen seal apparaat en wil je de sluitzakjes toch verzegelen, dan kan dat door een stukje keukenpapier over het te sealen gedeelte te leggen en daar dan overheen te strijken met een strijkbout.

Goedkope sluitzakjes

De prijs van sluitzakjes is altijd zeer scherp bij ons en daarop zijn deze gekleurde aluminium sluitzakjes geen uitzondering. Maar het kan nóg goedkoper. Wanneer je er namelijk voor kiest om meerdere verpakkingen in één keer te kopen dan berekent onze winkelsoftware automatisch een leuke extra korting op de toch al lage prijs.

Aluminium sluitzakjes kopen

Wil je deze unieke vrolijk gekleurde sluitzakjes meteen online bestellen, klik dan hier.

Sluitzakje lauminium goud