Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Smartshop blog bomvol informatie

jul 27, 2022
Smartshop blogSmartshop blog

Dat ons smartshop dagelijks nieuws brengt vanuit de drugscriminaliteit en over de wietkwekers in het land dat weet inmiddels iedereen wel. Maar er is meer, echt heel veel meer. De hoofdlijnen van wat we brengen lees je hieronder.

Achtergrondinformatie

Vanuit de scene waarover we schrijven kunnen we putten op relaties met veel kennis van de materie. En met die kennis kunnen wij op onze beurt jullie een goed beeld geven wat er op de achtergrond speelt bij het kweken van wiet, maar ook over recepten die gebruikt worden tijdens ceremonies en specifiek gebruik van bepaalde producten, aangevuld met tips van experts.

Smartshop productinformatie

Nieuwe smartshop producten worden altijd besproken zodra ze worden opgenomen. Dan kunnen we jullie nog beter informeren dan we op de productpagina zelf doen. En deze productinformatie blijft voor altijd op ons smartshop blog staan zodat je het altijd nog eens op je gemak kunt teruglezen. Wist je dat het symbool van de Wapreporter in een rubriek of bij een product altijd verwijst naar een blog artikel?

Speciale kortingen

Wanneer er acties zijn of we op een bepaalde rubriek of product extra korting geven dan maken we daar melding van in ons smartshop blog. En dat gaaat zelfs nog een stapje verder, want we maken in sommige gevallen de kortingen in ons blog. Als we een special schrijven over een product dan is de kans groot dat we een week lang (of soms zelfs langer) extra korting geven op dat product. In dat geval vermelden we in ons blog artikel de couponcode die je kunt gebruiken voor het ontvangen van een leuke extra korting.

Kortingen op producten zijn regelmatig terug te vinden in de artikelen op het smartshop blog. De kortingen hebben wel een beperkte geldigheid, dus wacht nooit te lang met bestellen.

Redactie

Recepten en ceremonies

We verdiepen ons graag in speciale ceremonies en de daarmee gepaard gaande recepten. We doen onderzoek, raadplegen vele bronnen en publiceren artikelen die je kunt gebruiken als leidraad bij het produceren van bepaalde eindproducten, zoals bijvoorbeeld van de San Pedro cactus.

Hulp met kweken

Als je de ons aller geliefde plant gaat kweken, of als je thuis je eigen paddo’s of truffels kweekt en tegen een probleem aanloopt, dan is het smartshop blog je redder. Op iedere mogelijke manier bespreken we de problemen waar je tegenaan kunt lopen en nog belangrijker; we komen met goede oplossingen. Dus gele bladeren aan je plant, of paddo’s die maar niet op willen komen en het smartshop blog biedt je de gepaste hulp.