Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Twee grote steden op CITIESeals, start the battle!

jul 27, 2022
Seals 010-020

Slimme lezers hadden het al opgemerkt dat er nieuwe seals aan zaten te komen. Het zijn er drie, maar we willen voornamelijk spreken over de belangrijkste twee nieuwe seals. Dat zijn seals van twee verschillende steden die in een levenslange battle met elkaar zijn en zullen blijven ook, Rotterdam en Amsterdam. Of Amsterdam en Rotterdam, om er niet één als eerste te noemen.

ben jij van #team010 of #team020

Iedere zichzelf respecterende plaats is niet alleen voorzien van een eigen voetbalclub die speelt in de eredivisie, kent een aantal belangrijke musea en heeft zijn eigen specifieke slogans en eigenschappen. Samengevoegd voor 020 en 010 komt dat neer op ‘Rotterdam distribueert, Amsterdam consumeert’ als voorbeeld. Nu zijn wij kak nieuwsgierig of deze uitspraak klopt en vragen ons dan ook af welke van de twee specifieke seals het eerst op is.

Gelimiteerde oplage

Het geval wil namelijk dat we voor 010 en voor 020 een specifieke seal ontwikkeld hebben die gelimiteerd op de markt komt. Een zeer beperkte oplage die never nooit meer terugkomt als hij is uitverkocht*. En we zijn nieuwsgierig wie de meeste snuiftabak, kanna en salvia verkoopt of verbruikt in het land. De eerste die is uitverkocht wint.
* vanzelfsprekend zullen wij altijd blijven luisteren naar onze klanten. Mocht de vraag bijzonder hoog zijn in Rotterdam, dan produceren we op verzoek uiteraard wel een tweede druk en dan durven we te wedden dat ze in Amsterdam ook de 020 seals graag in de herdruk zien!

Winnen winnen winnen

En als je dan het laatste pakje koopt van 1 van de 2 steden dan nemen wij contact met je op en sturen we gratis en voor niets nog twee pakjes met seals naar keuze naar je op. Iedereen maakt dus kans om te winnen, hoe leuk is dat.

CITIESeals

De nieuwe CITIESeals zijn hele bijzondere seals die een soort van eerbetoon zijn aan de grote wereldsteden. We trappen af met drie verschillende steden, maar er volgen er nog vele. Bewaar een blaadje van elke seal want deze collectors-items kunnen nog wel eens wat waard worden. We trappen af met Miami, Rotterdam en Amsterdam.

Nog meer winnen winnen winnen

Doe mee aan de onderstaande poll en maak kans op 2 pakjes gratis seals van de volgende CITIESeal die we gaan maken. Als jij op de volgende hebt gestemd dan ding je mee naar de prijs.

[ays_poll id=4]

Over de uitslag kan gecorrespondeerd worden, mits de correspondent aantoont nuchter te zijn, tegen zijn of haar verlies kan, niet op een coalitiepartij heeft gestemd de afgelopen 30 jaar, geen relatie heeft met een medewerker van Wapwinkel, bekend is met onze webwinkel, het Wilhelmus achterstevoren kan zingen en wij de correspondentie ontvangen op het adres van onze atoomvrije kelder.