Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Smartshop en headshop blog

nov 4, 2018
Smartshop Wapwinkel

Smartshop en headshop uitbaters zijn over het algemeen niet zo spraakzaam, behalve als het over het aanprijzen van hun producten gaat. Wapwinkel brengt daarin verandering, of het nu gaat over snartshop of headshop gerelateerd onderwerpen.

Ons smartshop blog blijft je dagelijks informeren over producten en de werking ervan. Wij zitten dicht bij het vuur en beschikken over uitstekende informatiebronnen. Maar daar houdt ons blog niet op, want we bieden je ook zeer actueel nieuws over alles wat aan onze producten gerelateerd is.

Wietkwekerijen en proef legalisering

Zo besteden we ruimschoots aandacht aan alles rond het vreemdste verbod op aarde en dat is het kweken van een plant. De overheid ontneemt daar immers veel patiënten het recht op zelfbeschikking mee en dat is een ding waar we met zijn allen tegen moeten blijven strijden.

En in de aanloop naar het plan van de regering om tien gemeenten deel te laten nemen aan een proef met gelegaliseerde wietteelt is er ook veel te melden. Alle berichten rondom dit onderwerp, leuk of niet leuk, lees je terug op onze website in de rubriek Proef Legalisering.

Ook zo’n ding waar je verrassend weinig over leest, tenzij je de bekende forums bezoekt dan. Nieuwe soorten drugs. En het zijn er nogal wat als je de designer drugs meeteelt althans. Vrijwel wekelijks komt er weer wat nieuws bij, maar zelden halen ze het nieuws. Toch verdienen sommigen door hun eigenaardige, vervelende of juist prettige eigenschappen zeker aandacht. Dat is iets wat je op de voet moet volgen.

Drugs criminaliteit

Helaas is drugs onlosmakelijk verbonden aan criminaliteit. En zeker niet in de laatste plaats omdat het strafbaar is. Legalisering van drugs kan gigantisch veel criminaliteit voorkomen, maar de overheid schuift nu zelfs de schuld al in de schoenen van een enkele recreatieve gebruiker. Je bent volgens justitie mede schuldig aan de zware drugscriminaliteit als je in de zomer een keer een xtc pilletje slikt op een festival.
En dat terwijl de overheid dondersgoed weet dat een xtc pil helemaal niet zo slecht voor je is. Kennelijk spelen er grotere belangen. Genoeg reden om er over te blijven schrijven.

Smartshop producten

Omdat we niet allemaal in de gelegenheid zijn om chemische middelen tot ons te nemen, of omdat we dat niet willen, kan je gelukkig terecht in een smartshop. Daar heb je een enorme keuze aan volstrekt legale en vaak 100% natuurlijke producten waarmee je mooie effecten kunt bereiken. Dit stelt je tevens in de gelegenheid om te experimenteren met verschillende producten of een samenstelling ervan. Maar ook de professionals weten natuurlijk de weg want er zijn ook hele zware natuurlijke middelen verkrijgbaar. Onderschat de natuur niet….
Ieder nieuwtje en zeker iedere nieuwe ontdekking op het gebied van smartshop producten zal belicht en geanalyseerd worden.

Smartshop Wapwinkel