Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Smartshop in Arnhem mag weer open

jun 28, 2022

Toen in januari persberichten en begeleidende video’s en foto’s om je oren vlogen van invallen in Arnhemse smartshops, kwam zelfs de burgemeester Ahmed Marcouch (mail hem hier) voor de camera’s melden dat smartshops de rotte appelen zijn onder de winkels in zijn stad. Maar gedane zaken nemen keer en de smartshop gaat gewoon weer open.

Geen rectificatie

Er zou bij de shop harddrugs zijn aangetroffen, maar uit latere correspondentie blijkt daar niets van waar. En aangezien bestuurders in Nederland bijna onmogelijk excuses uit hun mond krijgen, laat staat rectificeren, bij deze een voorzetje van hoe het had gemoeten:

tijdens een inval in de smartshop *** heeft de politie en het hoofd van de politie burgemeester Ahmed Marcouch te kennen gegeven dat er harddrugs in deze winkel is aangetroffen. Deze berichtgeving is onjuist en deze woorden nemen wij terug. Wij bieden onze welgemeende excuses aan.

Voorbeeld rectificatie

Weer open in juli

De getreiterde winkel mag na een lange tijd flinke omzetverliezen te hebben geleden dan ook gewoon weer open en dat zonder dat de eigenaar voor 200 jaar is opgesloten. Als justitie nu eens een keertje op wil houden met het in een kwaad daglicht stellen van smartshops dan zullen we ze daarvoor zeer dankbaar zijn. Richt de pijlen op zedenzaken, roofovervallen en huiselijk geweld. Het kwaad zit hem niet in een vrolijke smartshop klant, echt niet.

Succes

Wij wensen ze veel succes bij de heropening en hopen dat de eigenaar de geleden schade weer snel kan inhalen en dat hij voorlopig gevrijwaard blijft van de idiote heksenjacht die de overheid heeft ontketend. Het is natuurlijk levensgevaarlijk dat een burgemeester zoveel invloed heeft dat hij een ondernemer die zich gewoon aan alle wetten houdt, in een korte tijd onderuit kan halen zonder tussenkomst van een rechter.