Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Smartshop vlak bij jou in de buurt

jan 2, 2019
Smartshop Wapwinkel

Google is je vriend als je op zoek bent naar bijvoorbeeld een smartshop in Utrecht, een smartshop in Amsterdam, of een smartshop in Rotterdam. Maar wist je dat er in iedere Nederlandse gemeente een smartshop zit?

Niet meer de kou in

De tijd dat je op zoek moest naar je fietssleutel, je jas aan moest trekken en de regen en de kou moest trotseren om een pakje vloei of verse magic truffels te halen liggen inmiddels ver achter ons. Online shopping is het magische woord en dat zie je ook bij smartshops.

Voordelen van online shoppen

Online shoppen bij een smartshop heeft ongekend veel voordelen. In een reguliere winkel zie je amper een tiende van het assortiment, terwijl je online op jouw tempo op je gemak kunt bladeren door de vele rubrieken. Daarnaast heeft een online smartshop een voorraad die vele malen groter kan zijn dan die van een reguliere smartshop die vaak is gevestigd in een klein winkelpandje ergens in een binnenstad waar je ook nog eens je auto niet kwijt kunt.

Supportmedewerkers voor vragen

Maar ook als je vragen hebt over producten dan ben je bij een online smartshop aan het goede adres. Zo kent onze smartshop een eigen support dienst waar een aantal medewerkers die uitstekende kennis paraat hebben je vragen kunnen beantwoorden. Je hoeft er niet voor de deur uit, niet in de rij en je hoeft ook niet de smoes te gebruiken “ik vraag dit voor een vriend”. Volledig anoniem kan jij je vragen op de support medewerkers afvuren. Zoveel en zo vaak als je maar wilt.

Online smartshop goedkoper

Een online smartshop is vanzelfsprekend goedkoper door het ontbreken van medewerkers, kassasystemen, pinautomaten, etalages, toonbanken, dure winkelpanden en ga zo maar door. Vanuit het magazijn meteen versturen zonder tussenkomst van allerlei poespas. Dat maakt het extra goedkoop. En omdat het magazijn groter kan zijn, kan er door een online smartshop ook groter worden ingekocht waardoor er inkoop al minder wordt betaald voor de producten.

Snel in huis

Vergeleken met die smartshop in de stad heb je tegenwoordig ook je spullen vrijwel net zo snel in huis. Bijna alles wat je online koopt wordt dezelfde dag al verstuurd waardoor je de dag erna al kunt beschikken over je bestelling. Geen enkele reden meer dus om voortaan nog op de fiets door de kou naar de smartshop te rijden. Gewoon online bestellen is het devies.

Smartshop Nederland

www.wapwinkel.com online smartshop voor Nederland. En dat is dus inclusief de grote steden zoals Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Breda, Tilburg, Eindhoven, Zwolle, Groningen en Arnhem.