Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Speltip #12: betaal de huur van je drugshok

DoorRedactie

jan 11, 2019 , ,
Chemicaliën in een garagebox

Toen de huur van een garagebox aan de Zandzuigerstraat in Den Bosch al een tijd niet meer werd betaald, ging de eigenaar een kijkje nemen. Die ontdekte dat er iets vreemds aan de hand was en belde de politie.

De politie kwam ter plaatse en deed onderzoek. Ze roken er naar eigen zeggen een ‘bekende geur’ van chemicaliën. En jawel, in de box waren tientallen jerrycans met chemicaliën opgeslagen. Het spul in de jerrycans kan gebruikt worden voor de productie van synthetische drugs. 

Ook stonden er binnen machines opgeslagen waarmee drugs kan worden gemaakt. Experts van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO) zijn donderdag lang bezig geweest met onderzoek in de garagebox. Dat is nog altijd niet afgerond. Er is vooralsnog niemand aangehouden. 

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *