Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Wiet aangetroffen in woning Hengelo

DoorRedactie

jan 11, 2019 , ,
Luxemburg wiet legaal

Een mooie vangst. Dat is hoe de politie het omschrijft op politie.nl. Gisteren troffen de dienders in een woning aan de Jan Wiegersstraat Hengelo wiet aan.

Het ging om verschillende wietplanten die lagen te drogen. En hoewel het bericht niet meldt om hoeveel wiet het precies ging, wordt er wel verteld dat de wiet een waarde vertegenwoordigt van 32.000 euro.

Rond 08.00 uur kreeg de politie de melding dat er uit een woning een sterke wietlucht kwam. Eenmaal ter plaatse in de Jan Wiegersstraat deed een 23-jarige vrouw open en zijn ze naar binnen gegaan. Daar troffen ze verschillende wietresten aan. Dat gaf de aanleiding verder te zoeken en jawel, in een slaapkamer lagen wietplanten te drogen.

De politie hield een 23-jarige vrouw uit Hengelo, een 23-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 23-jarige man uit Almelo aan. Een andere man wist te ontsnappen, naar hem is de politie nog op zoek.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *