Speltip #3: altijd blijven ontkennen

Als de politie je aanhoudt en je hele neus is nog wit van de cocaïne én je blijft ontkennen dat het spul van jou is, dan heb je speltip #3 goed in je oren geknoopt. Altijd blijven ontkennen.

Cocaïne in neusgaten

Een 20-jarige gast uit het Amerikaanse Tampa is afgelopen weekend aangehouden door de politie wegens drugsbezit. De man beweerde bij zijn aanhouding echter dat de cocaïne die werd aangetroffen in zijn neusgaten, niet van hem was.

Stopteken

Fabricio Tueros Jimenez was onderdeel van een routinecontrole in de buurt van Tampa en kreeg een stopteken. De politie zag meteen het witte poeder rondom zijn neusgaten en vroeg ernaar. Jimenez vertelde vervolgens doodleuk dat de drugs van iemand anders was. Logischerwijs hadden agenten Abigail Bieber en Eineida Rossi daar geen boodschap aan en besloten zij de wagen te doorzoeken. In de auto werd 250 gram wiet aangetroffen. Ook zaten er 13 Xanax-pillen in de rugzak van de Fabricio.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *