Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Stillen in België onderscheppen transportjes

grenscontrole

Corona bonussen voor de Belgische flikken. Sinds de coronacrisis zijn veel grensovergangen tussen België en Nederland afgesloten. De politie controleert wie de grens oversteekt op vaste plaatsen, maar ook met anonieme ploegen.

Wuustwezel

De lokale politie Grens (Essen, Kalmthout, Wuustwezel) kon zo de afgelopen dagen meerdere drugsvangsten doen. Zo controleerde de politie afgelopen zaterdag twee verdachte voertuigen die uit Nederland kwamen. In een aangetroffen sporttas troffen ze maar liefst 18 kilogram wiet aan. Twee mannen, een 49-jarige en een 31-jarige uit het Limburgse Ham, werden aangehouden.

Boodschappentas

Bij een controle op zondag werden twee personen gecontroleerd die vanuit Nederland te voet de grens overstaken met een boodschappentas bij zich. Het duo, twee twintigers afkomstig uit Mortsel en Lint, had 600 gram wiet bij zich. Donderdag werd tot slot een 21-jarige man uit Antwerpen betrapt met 221 gram wiet op zak. Hij reed de grens over vanuit Nederland.

De politie nam ook meerdere kleine hoeveelheden drugs in beslag bij personen die via sluipwegen en paadjes de grens over wandelden. Bij één verdachte werd er een verboden wapen aangetroffen. De politiezone Grens laat weten ook de komende weken extra (anonieme) ploegen in te blijven zetten.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *