Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Stoned achter het stuur

speekseltest-020

Tijdens hun surveillance controleerden agenten een voertuig in de Grenulaan in Terneuzen. De bestuurder maakte aanstalten om te gaan rijden, maar de agenten zagen dat de man zich gedroeg alsof hij behoorlijk onder invloed was.

Speekseltest

Ze namen op maandagavond rond 23.30 uur een speekseltest af bij de man (20, Terneuzen) en hieruit bleek dat hij onder invloed was van THC, de werkzame stof in hasj en wiet. De agenten vroegen hem of hij nog drugs bij zich had. De man bleek twee zakjes hasj bij zich te hebben. Die zijn in beslag genomen.

Bloedonderzoek

De Terneuzenaar kreeg een rijverbod van 24 uur, van hem is door een GGD-arts bloed afgenomen. Een officier van justitie beslist later over de verdere afhandeling van de zaak. Dit gebeurt pas als de definitieve uitslag van het bloedonderzoek bekend is geworden.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *