Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Strandgangers pakken drugssmokkelaar (video)

Smokkel strand Granada

Spektakel op het strand van de badplaats Melicena in de Spaanse provincie Malaga. Badgasten zien er een achtervolging op het water. De Spaanse Guardia Civil zit smokkelaars achterna in een speedboot.

Strand

De boten varen vol gas richting het strand, maar de boot van de politie is echter veel te groot om te dicht bij het strand te komen. De speedboot met twee smokkelaars aan boord vaart echter vol gas door en de boot eindigt op het droge op het strand. De beide smokkelaars maken zich uit de voeten.

Overmeesterd

De strandgangers voelen zich echter geroepen om als crimefighters op te treden en weten tenminste één smokkelaar die er met een sporttas vandoor probeerde te gaan, te overmeesteren. de man werd vastgehouden tot de politie ter plaatse kwam om hem aan te houden.

Video

Badgasten overmeesteren smokkelaar(s)

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *