Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Lab in aanbouw aangetroffen

Lottum drugs

Lottum – In een loods van een boerderij aan de Horsterdijk in Lottum is dinsdagmiddag een productielocatie voor synthetische drugs in aanbouw aangetroffen.

Informatie

Uit informatie was naar voren gekomen dat in het pand mogelijk iets aan de hand zou zijn. Toen de politie poolshoogte ging nemen, werd een vreemde geur waargenomen. De brandweer kwam ter plaatse om metingen te verrichten.

Instap

Rond 14.30 uur zijn gespecialiseerde politiemensen de loods binnengegaan en troffen de locatie, die bijna gereed was om te synthetische drugs te produceren, aan.  In de loods bevonden zich de benodigde grondstoffen en materialen voor het productieproces aan.

Onderzoek

Er zal een strafrechtelijk onderzoek opgestart worden teneinde te achterhalen wie verantwoordelijk is voor deze locatie. Er zijn op dit moment nog geen aanhoudingen verricht. De in aanbouw zijnde productielocatie zal worden ontmanteld.

Bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *