Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Strandjutten is helemaal in

Borsele strand

Het Kalootstrand in Borsele wordt overstelpt met Nederlandse strandjutters. En dat is niet omdat er wel eens een mooie schermlamp aanspoelt. Dinsdag spoelden er bijna 300 pakketten cocaïne aan.

Nederland 

De Belgische politie merkte afgelopen week dat steeds meer mensen uit heel Nederland hun geluk kwamen beproeven op het strand tussen de kerncentrale en Ritthem, zo schrijft Politieteam Walcheren op Facebook. Ze hebben hun handen vol aan controles. 

Waterlijn

De politie in België kreeg meerdere meldingen binnen van personen die langs de waterlijn aan het zoeken waren. Op de vraag wat een tweetal precies op het strand deed antwoordden ze dat ze een luchtje aan het scheppen waren. Voor dat luchtje had het tweetal zo’n honderd kilometer gereden. Bij controle van hun auto bleken ze dertig kleine zakjes cocaïne bij zich te hebben. Die zakjes houden geen verband met de pakketten die op het strand zijn aangespoeld. .

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *