Telefoon van dode leidt tot aanhouding

Vrijdagavond heeft de politie van Utrechts op een opmerkelijke manier een drugsdealer met een groot netwerk aan kunnen houden. 

De politie kwam de 23-jarige man uit Utrecht op het spoor via de telefoon van een jongeman die in november 2018 overleed. De nabestaanden hadden de telefoon aan de politie overgedragen om informatie uit te halen.

Gegevens van drugsdealer

Bij wat speurwerk bleek dat er in de telefoon gegevens stonden van een vermeende drugsdealer. Er kwam nog meer informatie binnen waardoor de politie een rechercheonderzoek kon instellen naar de dealer. Dat leidde tot de aanhouding op vrijdagavond 25 januari.

Drugs in woning, schuur en auto

In de auto van de man, maar ook in zijn woning en in zijn schuur werden drugs, verpakkingsmateriaal, een weegschaal en geld aangetroffen. De goederen zijn in beslag genomen en worden vernietigd.

De man is aangehouden en wordt dinsdag voorgeleid bij de rechter-commissaris.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *