Cannabis automaat in Trier

In Trier staat sinds enige maanden de eerste automaat voor legale cannabisproducten in Duitsland. De zakjes ensnoepjes bevatten slechts een kleine hoeveelheid THC en worden verkocht als voedingssupplement.

De groen gekleurde “Cannabis machine” is gemonteerd op de muur van een sports bar in het midden van het centrum van Trier. De automaat kan de klantjes 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bedienen. Bovendien is het kopen van producten volstrekt anoniem.Operator Kai Schmieder richtte drie jaar geleden een start-upbedrijf op. 

Hij heeft twee zogenaamde headshops, winkels waar alles over, van en voor cannabis te krijgen is. Kai vertelt: “Als je daar of bij je automaat cannabis koopt, hoef je niet bang te zijn voor politie, omdat de zogenaamde CBD-producten legaal kunnen worden gekocht als tincturen of als thee.” De producten zijn niet bedwelmend, ze hebben alleen een kalmerend effect, ze zijn goed voor het lichaam en de gezondheidsaspecten liggen op de voorgrond”.

Bron: https://www.swr.de/

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.