Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Tien kilo wiet in Breda

feb 19, 2021
10 kilo wietFoto: politie.nl

Maandenlang zwoegen, plantjes verzorgen, waterschema in de gaten houden, goed ventileren. Dan dagen en dagen lang knippen en een paar weken zorgvuldig drogen. En dan ben je klaar om te cashen, staat de politie voor de deur…

Breda

Aan de Gooren in Breda hebben agenten woensdag 17 februari tien kilo hennep in beslag genomen. Twee Bredanaars, 35 en 63 jaar oud, zijn aangehouden.

Controle

De vondst werd gedaan nadat de politie, belastingdienst en gemeente een controle wilden uitvoeren bij een pand aan de Gooren. De 35-jarige verdachte wilde het bij het zien van de politie op een lopen zetten. Hij bleek een tas met wiet bij zich te hebben. Daarop werd bij het bedrijfspand een verder onderzoek ingesteld.

Woning

Ook bij de woning van de verdachte werd een kijkje genomen. Uit de kofferbak van zijn auto kwam nog meer wiet tevoorschijn. De auto en wiet zijn in beslag genomen. Een tweede verdachte, een 63-jarige Bredanaar, is aangehouden. Uiteindelijk is er in totaal tien kilo wiet aangetroffen. De twee verdachten zijn ingesloten.

Bron: politie.nl