Timelapse van een wietplant

Het blijft een klein wonder als er vanuit een piepklein zaadje een prachtige plant ontstaat. En met de huidige techniek is dat vast te leggen. Timelapse is een mooie techniek en zeker de 2.0 versie daarvan.

Stapje verder

We troffen een video op het wereldwijde web waarbij de makers even wat verder zijn gegaan dan het plaatsen van een GoPro in een wiethok. In de video zien we het proces van ontkiemen tot aan die van een volwassen dame waarbij de camera ook nog eens draait. In andere shots is het juist de camera die stilstaat en de plant in een vloeiende beweging roteert in beeld.

Genot voor het oog

Werkelijk een genot om naar te kijken en nu maar hopen dat bent450 de video met de geweldige timelapse niet offline haalt voordat jij hem hebt gezien. Pure plantenporno!

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *