Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Trippen op paddo’s of truffels doe je zo

jan 23, 2023
Hallucineren

Als je paddo’s hebt gekweekt met een kweekset, of je hebt een bakje met verse truffels aangeschaft, dan staat er een trip aanstaande. Een special met triptips van Wapwinkel.

Een gids voor een fijne ervaring met truffels of paddo’s

Trippen met middelen zoals paddenstoelen en truffels is een bijzondere ervaring die je in staat stelt om je bewustzijn te verruimen en nieuwe dimensies te ontdekken. Deze psychedelische middelen, ook wel hallucinogenen genoemd, kunnen de meest verbluffende visioenen en emoties veroorzaken, maar ook gepaard gaan met heftige bijwerkingen. Het is daarom belangrijk dat je je goed voorbereid op een trip met paddenstoelen of truffels, zowel fysiek als mentaal.

Informeer jezelf

Als je voor de eerste keer gaat trippen met paddenstoelen of truffels, is het belangrijk om je goed te informeren over de verschillende soorten psychedelica die er zijn en de mogelijke bijwerkingen. Zoek uit welke soort je wilt gebruiken, lees ervaringen en reviews van anderen en bespreek je plannen met betrouwbare vrienden.

Bepaal de juiste dosis

Als je eenmaal hebt besloten welke soort psychedelica je wilt gebruiken, is het belangrijk om de juiste dosis te bepalen. Beginners moeten voorzichtig zijn met het nemen van hoge doses, omdat deze effecten versterken en het risico op een slechte trip verhogen. Om een harde crash te voorkomen, is het ook aan te raden om kleinere doses te nemen.

Check je fysieke staat

Als je eenmaal een dosis hebt gekozen, is het belangrijk om je mentale en fysieke staat te evalueren. Zorg ervoor dat je je comfortabel en ontspannen voelt en dat je in een omgeving bent waar je je veilig en geaccepteerd voelt. Het is ook belangrijk om een ervaren buddy te hebben die je kan begeleiden en begeleiden tijdens de trip.

Bereid je voor

Eenmaal klaar voor de trip is het belangrijk om je lichaam te voorbereiden. Dit betekent dat je voldoende gehydrateerd en gevoed bent, rust hebt gehad en je je lichaam hebt verwarmd door middel van yoga of meditatie.

Zorg voor een sitter

Probeer altijd een sitter te regelen. Een sitter is een persoon die zelf niets neemt. Omdat hij of zij nuchter blijft is realistisch handelen een feit. Je kunt door de sitter gerust gesteld worden, maar ook kan de sitter wat te eten voor je maken, een kopje thee zetten of een ander muziekje opzetten.

Concentreer en geniet

Tijdens de trip is het belangrijk om je te concentreren op je ademhaling en je lichaam te blijven voelen. Probeer ook je ogen te sluiten, aangezien dit het gemakkelijker maakt om je visioenen te visualiseren. Vermijd ook het gebruik van andere drugs, zoals alcohol of cannabis, aangezien dit de bijwerkingen kan versterken of verminderen.

Tijdens de trip

Om de trip te versterken kun je bijvoorbeeld verschillende technieken gebruiken, zoals muziek luisteren, kunst maken, visualisatieoefeningen doen, dansen of je omgeving verkennen. Om de trip te verzachten kun je een kalmerende omgeving creëren, zoals rustige muziek of gezelschap. Na de trip is het belangrijk om je te rusten en voldoende te eten en te drinken. Het is ook belangrijk om je bevindingen te verwerken, door te reflecteren over je ervaringen of ze op te schrijven in een dagboek.

Tot slot

Trippen met paddenstoelen en truffels is een bijzondere ervaring die je bewustzijn verruimt en je nieuwe dimensies laat ontdekken. Het is daarom belangrijk om deze ervaring veilig en verantwoord te beleven, door goed voor te bereiden, de juiste dosis te kiezen, je mentaal en fysiek voor te bereiden en tijdens en na de trip goed voor je lichaam te zorgen.