Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Truffels, smartshop of zelf kweken

dec 5, 2018
Smartshop: Mushrock Truffels

Magic truffels, je kunt ze kopen in de smartshop of ze zelf kweken. Maar het kweken van magische truffels is een klusje waarvoor je geduld nodig hebt.

De kweek van magic truffels is niet zo heel erg moeilijk als je goed steriel te werk gaat. Maar de kweek heeft wel je aandacht nodig, een constante temperatuur in je kweekruimte en meer van dat soort zaken.

Gratis verzonden

Als je dat afzet tegen het online kopen van truffels dan ben je er waarschijnlijk snel uit. Voor slechts € 12,50 heb je al een bakje van 15 gram met kersverse Mushrocks of andere truffels. En voor die prijs heb je ze in huis. Dus geen gedoe met kweken of door de regen naar één of andere vage winkel in een schimmig achterafstraatje.

Snel in huis

Bestel je bij ons je verse magic truffels in onze smartshop, dan heb je ze meestal al de volgende dag in huis. Dat maakt de keuze wel heel erg makkelijk. En in onze winkel vind je op verschillende plekken links naar pagina’s waar je van alles en nog wat kunt lezen over truffels. Hoe ze werken, hoe snel je wat merkt, welke je het beste kunt kiezen en nog veel meer.

Magic truffels koop je dus gewoon in onze smartshop, keuze genoeg!

Smartshop: Mushrock Truffels