Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Tygo gaat steeds meer onzin klappen over GHB

dec 6, 2018

Toch nog een keertje een artikel over de langharige presentator die er werkelijk alles voor doet om maar te scoren met zijn programma “Tygo in de GHB”. We beginnen nu toch ernstig te twijfelen aan het verstandelijk vermogen van deze gast.

Alles voor de kijkcijfers, dus werden mensen die (kennelijk) ernstig onder invloed waren van GHB gevolgd tijdens een autorit door hun dorp. Belachelijk natuurlijk en we zijn blij dat er geen slachtoffers zijn gevallen.

Tygo vertelt over het incident echter doodleuk aan het Algemeen Dagblad:

Gernandt hoopt met het programma duidelijk te maken hoe gevaarlijk de drug is. ,,Mensen gaan onder invloed van GHB in het verkeer, dat moeten we tegengaan. Daarom maak ik deze documentaire. Om te laten zien: dit kan gewoon niet.” Tygo benadrukt ook dat er geen cameraman in de auto zat en dat er dus niemand van de crew gevaar heeft gelopen. ,,We hebben een camera in de auto opgehangen. Er zat niemand bij.”

Echt gast? Volgens de beelden die wij drie keer terug gekeken hebben blijkt uit helemaal niets dat er een camera in de auto was opgehangen. Het is echt overduidelijk dat zelfs je cameraman zijn leven in de waagschaal stelt om jou aan kijkcijfers en publiciteit te helpen.

En dat alles over de rug van wat jongeren die ernstig hulp nodig hebben. Wat een moraal hebben ze bij die verschrikkelijke omroep de EO, bah.

Oordeel zelf of wij onzin verkopen, of dat Tygo Gernandt het is: https://www.npo3.nl/tygo-in-de-ghb/03-12-2018/VPWON_1290748
(even doorspoelen naar 33:54 want de rest is zonde van je tijd)