Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Utrechtse dealers opgepakt

Phenibut poeder

Utrecht – Donderdag 1 april hield een aantal wijkagenten een drugsactie in Utrecht zuid. Bij een deal op de Van Riebeeckstraat betrapten ze twee dealers met flink wat cocaïne bij zich.

Meldingen

Vanwege meldingen uit de buurt hielden wijkagenten donderdag 1 april een gerichte drugsactie. Rond 19.00 uur zagen de agenten verdacht gedrag bij een woning op de Van Riebeeckstraat. De bewoner ging naar binnen en liet de deur open. Even later stapte er een man uit een auto en ging de woning in en binnen een minuut er weer uit en reed toen met een andere man weg.

Controle

Bij controle bleek de bewoner net drugs gekocht te hebben. Agenten volgden de auto en reden deze klem op de kruising Kanaalstraat – J.P Coenstraat. De mannen in de auto bleken o.a. 27 bolletjes bij zich te hebben. Deze werden in beslag genomen. De mannen, beide 20 jaar uit Utrecht, werden aangehouden en op het politiebureau in verzekering gesteld. Hun auto werd ook in beslag genomen.

bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *