Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

VERBODEN, daar is Nederland kampioen in

Ballon Tilburg

Of je met een verbod de gezondheid van jongeren kunt garanderen valt natuurlijk te betwijfelen. Wel is het zeker dat je met een verbod extra geld ophaalt in de vorm van boetes. Bovendien als je wilt handhaven op verboden heb je personeel aan de gang.

Lachgas verbod

Vanaf gisteren, 1 sept 2021, is een nieuw artikel in de A.P.V. van de gemeente Tilburg opgenomen waardoor het verboden is om lachgas te gebruiken, bij te hebben of voorbereidingshandelingen te verrichten.

Vullen kost 100 euro

Het vullen van een ballon is al strafbaar. De boete bedraagt 100 euro! Buiten de mogelijke schadelijke effecten op de gezondheid dus nog een reden om er niet aan te beginnen.
Waarom de politie zich nog niet stort op het verbieden van roken, alcohol drinken en te veel McDonalds eten is vooralsnog een raadsel, of wellicht een kwestie van tijd. Triest land.

Bron: Insta account: wijkagenten_korvel_st_anna

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *