Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Verdachte handel in drugs opgepakt

okt 13, 2021
aangehouden

Goes – Bij een automobilist uit Vlissingen namen agenten maandagmiddag verschillende soorten drugs in beslag. De man is aangehouden en overgebracht naar een politiecel en zit daar nog vast.

Identiteitsbewijs

Om ongeveer 14.30 uur gaven agenten de 43-jarige automobilist een stopteken op de ’s-Heer Hendrikskinderendijk in Goes, omdat ze een controle wilden uitoefenen. De bestuurder bleek geen identiteitsbewijs bij zich te hebben, dus volgde een identiteitsfouillering. Hierbij vonden de agenten gripzakjes met wit poeder, na testen bleek het te gaan om amfetamine. De man is aangehouden op verdenking van drugsbezit en drugshandel. Hij is overgebracht naar een politiecel.

Auto onderzocht

De auto waar de man in reed werd door de agenten onderzocht. Er werden verschillende soorten drugs in gevonden; 161 gram amfetamine, 2 gram heroïne en 694 gram GHB. Ook troffen de agenten een weegschaaltje aan in de auto. Alle drugs en toebehoren zijn in beslag genomen door de politie.

De man is in verzekering gesteld door een hulpofficier van justitie. Hij zit nog vast en zal dinsdag verder gehoord worden.

Bron: politie.nl