Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Verdachten uitgebrande drugsbus aangehouden

Uitgebrande bus met drugsafval

In Eindhoven heeft de politie woensdag twee mannen van 20 jaar opgepakt in het onderzoek naar de dumping en het in brand steken van een busje met daarin synthetisch drugsafval op de Offenbachlaan in Eindhoven, in oktober vorig jaar.

Het tweetal werd in alle vroegte van hun bed gelicht door een arrestatieteam in de Eindhovense wijk Gestel. gearresteerd.

Mercedes Sprinter

Op 7 oktober werd in de Eindhovense woonwijk een Mercedes Sprinter vol met chemicaliën in brand gezet. Omdat de bus dichtbij een bewoonde flat stond moesten uit voorzorg de bewoners geëvacueerd worden destijds. Bij de brand kwamen giftige gassen vrij, wat een gevaar voor de gezondheid van omwonenden opleverde.

Om de grond onder de volledig uitgebrande Mercedes weer schoon te krijgen, is een flink stuk grond afgegraven. De kosten van de hele schoonmaak lopen in de tienduizenden euro’s.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *