Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Verrader tipt politie over wietkwekerij Breda

DoorRedactie

mei 8, 2020 , ,
cannabis

Via een verrader anonieme melding is de wijkagent van de wijk Hoge Vucht in Breda donderdag op een wietkwekerij gestuit in een woning. Vanuit die kwekerij bleek er een link te zijn met een mogelijk kwekerij in een woning in Roosendaal. Ook die is geruimd.

Twee aanhoudingen

Er zijn twee mannen aangehouden en twee andere verdachten worden snel opgeroepen voor verhoor. Verder is er nog contant geld en drie wapens in beslag genomen.

290 planten

De wijkagent ging op donderdag 7 mei 2020 op pad met in haar hand een anonieme melding van een mogelijke kwekerij in een woning aan de David ’t Kindtstraat in haar wijk Hoge Vucht. De melding was juist want in de woning werd een kwekerij met bijna 290 planten gevonden. Goede samenwerking met de woningbouwstichting leverde een link op met een woning aan de Elisadonk in Roosendaal. Ook daar ging een team naar binnen en vond daar een kwekerij met 120 planten. Twee verdachten werden daar aangehouden, twee andere zullen snel uitgenodigd worden voor verhoor.

Geld en wapens

De twee verdachte mannen worden verantwoordelijk gehouden voor beide kwekerijen. De mannen, woonachtig in Breda en 47 en 52 jaar oud zijn naar het bureau gebracht. Er werd verder nog 6000 euro aan contant geld gevonden, twee machetes en een gasdrukwapen.

bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *