Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Je verraders slapen nooit

nov 23, 2020
drugs

Utrecht – In een woning aan de Omloop in Utrecht heeft de politie op woensdag 18 november een inval gedaan. Hierbij hebben de agenten onder andere een grote hoeveelheid soft- en harddrugs en een wapen aangetroffen. Drie mannen zijn in de woning aangehouden.

Wijkagenten

De wijkagenten ontvingen afgelopen periode meerdere (anonieme) tips dat er drugs zou worden verkocht vanuit een woning aan de Omloop in Utrecht. Hierop heeft de politie uitvoerig informatie verzameld en onderzoek gedaan.

Doorgeladen

Op woensdag 18 november is er met toestemming van de Officier van Justitie een instap gedaan in de woning en is het huis onderzocht. Hier troffen agenten onder andere een kleine kilo wiet, een doorgeladen vuurwapen met munitie, partijen dure merkkleding, kostbare horloges, en een flink bedrag aan contant geld aan.  

Wapenbezit

Er zijn drie mannen aangehouden. De 38-jarige hoofdbewoner voor drugsbezit en verboden wapenbezit. Een 27-jarige man en een 38-jarige man, beiden uit Utrecht, zijn meegenomen voor drugsbezit. De mannen zitten nog vast. Het onderzoek loopt nog.  

Bron: politie.nl