Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Verraders tippen over drugsdealer

feb 27, 2023
Drugshond politie

Tilburg – Naar aanleiding van anonieme meldingen zijn agenten donderdag 23 februari 2023 een woning aan de Willem Knuttelstraat in Tilburg binnen gegaan. Hier hebben zij drugs en contant geld aangetroffen. Er is een verdachte aangehouden.

Diverse anonieme meldingen

De woning aan de Willem Knuttelstraat trok de aandacht vanwege diverse belletjes van verraders anonieme meldingen. Na verder onderzoek is besloten om donderdagavond de woning binnen te treden. Voordat agenten de woning binnen gingen, zagen zij eerst nog een persoon de woning uit komen. Na controle bleek deze man drugs te hebben gekocht in de woning. Ook reed hij op een vermoedelijk gestolen bromfiets. De 44-jarige Tilburger is aangehouden.

Drugs & geldhond

In de woning troffen agenten, met behulp van een drugs- en geldhond, ruim 900 gram amfetamine, ruim 2.000 gram versnijdingsmiddel en verschillende drugsgerelateerde goederen aan. Ook vonden zij een grote hoeveelheid contant geld. De 62-jarige bewoner is aangehouden. De politie stelt ook de gemeente en woningbouw in kennis voor eventuele verdere maatregelen.

Bron en foto: politie.nl