Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Verzenden goedkoper dan parkeren

dec 10, 2020

Leuker kunnen we het niet maken. Als je een product of meerdere producten koopt bij Wapwinkel dan is de kans groot dat het allemaal in een pakje past dat door de brievenbus kan. En als dat kan, dan begint de lol.

Brievenbusdoosje

Wanneer spullen klein van stuk zijn en ze in een brievenbusdoosje passen, dan kunnen ze als normale post verstuurd worden. Dus geen gedoe maar gewoon in een klein doosje met postzegels erop.

Vertraging

De vertragingen die PostNL is opgelopen door allerlei dagen zoals Black Friday zijn niet van toepassing op de postbezorging. De post wordt in Nederland bezorgd door een ander bedrijf als PostNL, de pakketbezorger waar wij zaken mee doen. De postbodes bezorgen brieven – en dus dus ook brievenbuspost – nog gewoon op tijd. Je hoeft er ook niet voor thuis te zijn of voor te tekenen. Handig dus als je kleine producten koopt met een lage waarde, zoals een zakje capsules.

Kosten

De kosten van het verpakken van je producten, het brievenbusdoosje, het printen van een adreslabel en een postzegel nemen wij grotendeels voor onze rekening. Je betaalt slechts 3,65 voor een brievenbuspost zending. En voor dat bedrag kan je in Amsterdam nog geen half uurtje parkeren, en dan moet je er ook nog naartoe rijden.

Keuze

De keuze is aan jou. Alle zendingen die als brievenbuspost worden aangeboden kunnen ook altijd als pakket verstuurd worden. Handig als je toch je pakket wilt kunnen traceren bijvoorbeeld. Als je tijdens het afreken-proces geen brievenbuspost mogelijkheid krijgt aangeboden dan is het ook niet mogelijk om op deze manier te laten versturen. Maar als het even kan, dan biedt ons systeem deze verzendmethode aan. Want alle kleine beetjes helpen.