Verzending naar afhaalpunt in België

Onze Belgische klanten, en dat zijn er nogal wat, kunnen er tegenwoordig voor kiezen om hun bestelling naar een afhaalpunt te laten sturen.

Liever niet thuis ontvangen

Niet iedereen wil zijn of haar bestelling op het huisadres ontvangen. En waar voorheen de verzending naar een afhaalpunt uitsluitend mogelijk was voor Nederlandse klanten, daar worden nu ook Belgen bediend. Bij pakketzendingen kan je zelf aangeven of je je bestelling wilt ontvangen op een afhaalpunt bij jou in de buurt. De pakketbezorger komt dan niet aan de deur, maar rijdt rechtstreeks naar het door jou opgegeven afhaalpunt.

Geen extra kosten naar een afhaalpunt

Voor deze service berekenen wij als webwinkel geen extra kosten. Je betaalt dus precies hetzelfde verzendtarief als normaal. En ook als een bestelling gratis wordt verzonden (CBD producten of vaporizers bijvoorbeeld) dan blijft de mogelijkheid bestaan om te kiezen voor een afhaallocatie.

Brievenbuspost altijd naar je huisadres

Bij brievenbuspost is het niet mogelijk om te kiezen voor een afhaalpunt, deze wordt altijd rechtstreeks naar het opgegeven woonadres gestuurd. Als je brievenbuspost liever niet thuis wilt ontvangen, kies dan voor een postbus.

Altijd één in de buurt

Er zijn vele honderden afhaalpunten waar je pakje naar toe gestuurd kan worden in België. Zo heb je altijd de garantie dat er eentje bij jou in de buurt is. Het aantal afhaalpunten groeit wekelijks. Tijdens het afrekenproces toont onze slimme winkel software precies wat de afhaalpunten zijn die het dichts bij jou in de buurt zijn, dus je hoeft er niet eerst naar op zoek.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *