Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Vier mensen gepakt voor drugs achter het stuur

alcoholtester

Alkmaar / Hoorn – Het Team Verkeer van de politie Noord-Holland heeft afgelopen weekend meerdere verkeerscontroles gehouden voor het rijden onder invloed in de omgeving Hoorn en Alkmaar.

Aanhoudingen

Hierbij werd in Alkmaar een 31-jarige Haarlemmer aangehouden en in Hoorn werden een 22-jarige man uit Polen, 28-jarige man uit Hoorn en een 27-jarige vrouw uit de gemeente Medemblik aangehouden op verdenking van rijden onder invloed van verdovende middelen. Zij werden na een speekseltest meegenomen naar het politiebureau voor een bloedonderzoek.

Veel overtredingen

Zaterdagavond hield de politie een verkeerscontrole in Hoorn op Willemsweg en de Keern. Hierbij werd bij 363 bestuurders een blaastest afgenomen. Zeven personen hadden teveel alcohol gedronken. De hoogste gemeten waarde was 580 ug/l. en het rijbewijs van de bestuurder werd direct ingevorderd. Verder werden er nog boetes uitgeschreven voor het niet volgen van de juiste rijrichting (3), het rijden over doorgetrokken streep, rijden zonder verzekering, geen geldige APK en het rijden zonder rijbewijs.

Alkmaar

In Alkmaar werd van zaterdag 23:30 uur tot zondag 01:30 uur gecontroleerd op de Vondelstraat en de Helderseweg. In totaal werden er op deze locaties 327 ademtesten uitgevoerd. Bij vier personen werd een te hoog alcoholpercentage gemeten, waarbij de hoogste 460 ug/l. bedroeg.

Bron en foto: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *