Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Vijf kilo speed in woning Bergen op Zoom

jun 2, 2022
Speed versus coke

Bij een inval in een woning aan de Guido Gezellelaan in Bergen op Zoom nam de politie dinsdagmiddag onder andere verboden vuurwerk, drugs en drugsgerelateerde goederen in beslag.

Verraden

Agenten gingen de woning binnen na het onderzoeken van anonieme meldingen die gedaan waren met betrekking tot (drugs)overlast die werd veroorzaakt door de bewoner. Omdat de kans aanwezig was dat de bewoner bewijs zou wegmaken, forceerden de politiemensen bij de inval een deur. Ze troffen de bewoner in de woning. Op de tafel lagen verschillende hoeveelheden drugs. In totaal is er bijna vijf kilo amfetamine (speed) in beslag genomen en ruim 60 gram hennep wiet.

Vuurwerk

Ook troffen de agenten 30 kilo illegaal vuurwerk aan in de woning, alsmede verschillende gereedschappen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. Dit wordt onderzocht. Het vuurwerk is door een gespecialiseerd bedrijf afgevoerd en wordt vernietigd.

Hop, in de cel

Agenten brachten de aangehouden bewoner over naar een politiecel. De man is ingesloten en zit nog vast. Hij wordt gehoord door rechercheurs.