Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Voeding voor dummies en wappers

feb 12, 2021
Voeding voor dummies

Wappen is nou niet meteen de beste levensstijl. Gebruiken, nachten overslaan, te weinig bewegen. En dat is natuurlijk niet goed voor je. Daarom is het belangrijk om iets van voeding te weten.

Rare tijden

Het jaartal is 2021 (de tijd dat er een e-boekje werd geschreven). Het is een rare tijd om te leven. Wij worden ons steeds bewuster van hoe belangrijk gezondheid is.
In 2019 is er een nationaal onderzoek geweest naar overgewicht onder de volwassen Nederlanders (18 jaar en ouder). Hieruit blijkt dat uit deze groep 35.4 % overgewicht, en 14,7 % ernstig overgewicht heeft. Een totaal van 50.1 %. Dit getal lag in 2017 nog op 46.1 %.
Zo’n 78 % van de coronapatiënten op de intensive care heeft overgewicht volgens de Nederlandse hartstichting.

Weerstand

Ook is jouw weerstand hierin belangrijk, hierin speelt gezonde voeding een enorme rol. 74 % van de Nederlanders eet niet genoeg fruit en 72 % eet geen genoeg groenten, blijkt uit een onderzoek van het CBS en RIVM uit 2014.

Voeding voor dummies

Het eerste exemplaar van Voeding voor dummies is inmiddels online beschikbaar. Investeer een paar euro in jezelf en zorg ervoor dat je gezond blijft en een goede weerstand opbouwt met de juiste voeding.

Bestel het e-book ‘voeding voor dummies’

Gezonder

Vanzelfsprekend denkt Wapwinkel ook altijd aan je gezondheid. We leveren al sinds jaar en dag voedingssupplementen voor de momenten waarop je net even wat extra’s nodig hebt als je aan het feesten of wappen bent geweest bijvoorbeeld.