Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Vrolijke gekleurde cones van Jumbo

Voordeelpack

De vloei- en tips producent Jumbo timmert flink aan de weg door steeds met originele producten op de markt te komen. Zoals nu de vrolijk gekleurde cones.

In drie kleuren

Deze Jumbo King Size cones zijn niet saai wit, maar hebben een vrolijk kleurtje. Momenteel zijn ze verkrijgbaar in de kleuren blauw, roze en groen.

Jumbo ks cone

Deze gekleurde Jumbo cones zijn door hun kleur uniek un hun soort. Je herkent ze meteen door de aparte kleur zodat je jouw eigen jointje ook meteen herkent. Handig als er meerdere tegelijk in de asbak liggen, die van jou zal meteen herkend worden.

Gekleurde cones groen

Geen chemicaliën

Geen zorgen over de gebruikte kleurstof om de cones gekleurd te maken, want die is gemaakt van natuurlijke stoffen zodat je geen ongewenste chemische rommel zit te inhaleren.

Gekleurde cones blauw

Drie in een verpakking

De Jumbo gekleurde cones zijn verpakt per drie stuks. Je krijgt dus drie gekleurde cones als je een verpakking bestelt. Bestel je meer verpakkingen of zelfs een doosje met 24 verpakkingen dan kan je zoals altijd rekenen op een leuke extra korting.

Gekleurde cones roze

SPECIFICATIES:

  • uitstekende brandduur
  • verpakt per drie
  • voorgedraaid
  • lengte 110 mm
  • kleur blauw en roze en groen
  • 3 cones

Voordeel pack

Kan je niet kiezen welke kleur je wilt? Kies dan voor de extra voordelig geprijsde voordeel pack van alle drie de kleurtjes. Van elke kleur 1, dus in totaal 9 cones in drie verschillende kleuren met een leuke korting.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *