Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Speltip #4: zorg voor goed leesbare kentekenplaten

kentekenplaat

Zucht, hoe vaak moeten we nou nog die speltips publiceren voor de criminelen zich er een keertje aan gaan houden. Nu weer iemand met een bestelbusje dat cocaïne en xtc vervoerde.

Onleesbare kentekenplaten

Voorhout – Onleesbare kentekenplaten zorgden ervoor dat maandagavond 7 februari in een bestelbusje onder andere cocaïne en xtc pillen aangetroffen. De 36-jarige bestuurder uit Katwijk bleek onder invloed van verdovende middelen en is aangehouden.

Bestelbus

Agenten zagen de bestelbus maandagavond omstreeks 23.50 uur rijden op de Leidsevaart. De bus viel hen op omdat hij behoorlijk vies was en zelfs de kentekenplaat nauwelijks leesbaar was. De agenten gaven de bestuurder een stopteken waarna hij zijn bus op de Herenstraat aan de kant zette.

Nerveus

Toen de man uitstapte, leek hij wat onvast ter been en oogde een beetje nerveus. Al snel werd duidelijk waarom. De man bleek onder invloed van verdovende middelen de bus te hebben bestuurd. Daarnaast werd in de bus onder andere een handelsvoorraad cocaïne en xtc-pillen en een geldbedrag aangetroffen. Alle spullen, inclusief de bus, zijn voor onderzoek in beslag genomen. 

Onderzoek

De recherche onderzoekt de zaak, de bestuurder zit vast voor verhoor.

Bron: politie.nl Foto: www.carwashpro.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *