Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Vrouw uit Goes bezit en slikt drugs

Goes

Agenten hebben bij een verkeerscontrole aan de Kandtweg in het Pittoreske Goes een man en een vrouw aangehouden. De bestuurster bleek onder invloed te zijn van drugs en in de auto werd een flinke hoeveelheid drugs gevonden.

Controle

Het tweetal werd zondag 20 maart rond 18.35 uur met hun auto aan de kant gezet voor een controle. Omdat er een hennepgeur in de auto hing moest de bestuurster, een 23-jarige Rotterdamse, een speekseltest doen. In afwachting van de uitslag van de speekseltest controleerde de politie de auto. Het is niet bekend of de vrouw fan is van Feijenoord of Sparta, dat moet later blijken. Onder de motorkap bleek een tas te liggen. Daarin zaten verschillende soorten drugs. Het persbericht van de politie doet verder geen mededelingen over de soorten, dus wij gokken op een wiettopje en een tikkie speed.

Aangehouden

De bestuurster en haar bijrijder, een 24-jarige Roosendaler, zijn daarop aangehouden. De speekseltest van de vrouw was ook positief. Ze zat dus met vermoedelijk drugs op achter het stuur. Het tweetal is ingesloten, de auto en de drugs zijn in beslag genomen.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *