Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Minderjarige met drugs in Elburg

alarmpistool

In het kader van ´je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen´, of ´jong geleerd is oud gedaan´: heeft de politie zondag 20 maart een minderjarige jongen uit Elburg aangehouden omdat hij in het bezit was van een gas-alarmpistool en drugs.

Vuurwapen

Rond 18.30 uur kreeg de politie de melding van een conflict op de Zwolscheweg in Elburg. Hierbij zou een vuurwapen getoond zijn. Drie personen die bij het conflict betrokken zouden zijn, waren weggelopen in de richting van het centrum. Agenten zagen drie jongens die voldeden aan het opgegeven signalement. Omdat zij mogelijk een vuurwapen bij zich hadden, werden de jongens met getrokken wapen benaderd.

Gas-alarmpistool

Bij een jongen troffen agenten een gas-alarmpistool, munitie en drugs en attributen aan die gebruikt worden bij het dealen in drugs. De jongen is na zijn aanhouding ingesloten voor verhoor.

Huiszoeking

Tijdens nader onderzoek op het woonadres van de jongen troffen agenten verschillende op vuurwapens gelijkende wapens aan. Er wordt nog een nader onderzoek op echtheid ingesteld. Alle aangetroffen goederen zijn in beslag genomen.

De andere twee jongens zijn niet aangehouden. De ouders van de drie jongens zijn in kennis gesteld van het voorval.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *