Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Vuurwapens, drugs en vuurwerk bij 19-jarige

jan 25, 2019

Ergens is het misgegaan in de opvoeding van een 19-jarig ventje uit Breda. En het ging al vroeg mis, gezien zijn leeftijd. De politie trof bij hem thuis nogal wat illegaal spul aan.

De politie heeft wapens, drugs, munitie en illegaal vuurwerk gevonden in een huis in de wijk Princehage. De 19-jarige bewoner is opgepakt.

Anonieme tips

Er waren anonieme tips binnengekomen bij de politie dat de snotaap mogelijk een drugsdealer zou zijn. Reden genoeg voor wat onderzoek op donderdagochtend 24 januari. Er werd door zijn ouders toestemming gegeven om de woning te doorzoeken, met extra aandacht voor de slaapkamer van het knulletje.

Geen schooltassen maar vuurwapens

In die slaapkamer troffen de speurders geen Playstation games, een voetbal en schooltassen met huiswerk, maar hele andere zaken. Er werden twee nepvuurwapens gevonden. Ook vonden agenten 9 XTC-pillen en een doorgeladen vuurwapen. Verder vonden ze nog een aantal messen en illegaal vuurwerk. Alles is in beslag genomen en de 19-jarige man is aangehouden. Hij is vastgezet voor verder onderzoek.