Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Wakit grinder met gepatenteerd systeem

apr 19, 2023
Wakit grinder transparant

Bij Wakit™ Grinders ligt de focus op het aanbieden van de eerste elektrische grinder met een uniek en gepatenteerd kogel en ketting systeem. De productlijn bevat een verscheidenheid aan grinders in verschillende uitvoeringen om je keuken stijlvol op te fleuren. 

Voor kruiden en meer

Bereid kruiden zoals oregano, rozemarijn en salie in een fractie van de tijd met onze innovatieve bal- en kettingtechnologie! En o ja, ze schijnen ook perfect te werken om je wiet fijn te maken, hoe handig is dat dan…

Wakit™ Grinders zijn de perfecte metgezel in de keuken, omdat het hele specerijen, kruiderijen, droge bladeren en droge kruiden in seconden maalt en hun eigenschappen vrijgeeft en smaak, kleur en geur toevoegt aan salades, marinades en melanges die je favoriete recepten verbeteren.

BALL & CHAIN

De gepatenteerde Ball & Chain-technologie van Wakit maalt kruiden, specerijen en droge kruiden zonder ze te pletten, waardoor de delicate eigenschappen beter behouden blijven.

REVOLUTIONAIR

Wakit Grinders zijn verschenen en brengen meteen een revolutie teweeg in de industrie als ’s werelds eerste elektrische grinder die kogel- en kettingtechnologie gebruikt om gebruiksgemak en efficiënte ervaring te creëren.

www.wakitgrinders.nl

Nu kunnen consumenten hun specerij, specerijen en droge kruiden bereiden tot een grove consistentie zonder geknoei, zonder verspilling en met weinig tot geen moeite, aangezien gebruikers simpelweg op de drukdop van Wakit drukken om te activeren.

TIKKEN MAAR

Een tot twee snelle korte tikken zullen tot een grove consistentie malen, terwijl het toevoegen van nog een snelle korte tik tot een fijnere textuur zal malen; hoe meer snel-korte tikken je reperteert, hoe fijner de resultaten.

Drie modellen

Vooralsnog zijn er drie verschillende modellen verkrijgbaar in het Wapwinkel assortiment: de transparante, de zwarte en de Tree Goddess.

www.wakitgrinders.nl

Ter kennismaking extra laag geprijsd

Terwijl we op het internet bedrijven zien die misbruik maken van deze nieuwe en vooral unieke manier van malen en dus de hoofdprijs rekenen voor deze prachtige grinders, daar is Wapwinkel eigenwijs en doen we het juist andersom. Vanaf vandaag rekenen we gedurende een hele maand een belachelijk lage prijs voor de Wakit en zelfs na die maand zijn we de goedkoopste op het internet.

Wakit bestellen

Als je meteen de Wakit wilt bestellen, klik dan hier.

www.wakitgrinders.nl