Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Walter White actief in Wateringen

Crystal Meth in Wateringen

De politie heeft in Wateringen aan de Schipluidenseweg in Wateringen een drugslaboratorium aangetroffen. En de omvang doet ons denken aan de serie Breaking Bad.

400 kilo crystal meth

Er werd in het Wateringse lab naar schatting 400 kilo crystal meth aangetroffen. De calculators van justitie berekenden een straatwaarde van zo’n tachtig miljoen euro. Naast de Ice, zoals crystal meth ook wel genoemd wordt, werd er ook xtc aangetroffen en stonden er een aantal vaten met daarin chemicaliën.

Zes personen aangehouden

Dinsdagochtend viel de politie rond 7:30 uur een bedrijfspand in Wateringen binnen. Daar troffen ze het drugslaboratorium aan. Er werden zes mannen tussen de 26 en 53 jaar in het lab aangehouden. De heren worden er van verdacht dat ze drugs verhandelden en het in bezit hadden.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *