Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Wappie daten, wat heb je nodig?

sep 21, 2022
Wapfeestje

Wappen heeft niks met Corona of complot theorieën te maken, al beweren slecht geïnformeerde mensen anders. Weekend Adult Party, daar staat het voor. Maar wat haal je in huis en wie haal je in huis? Wappies genoeg hoor, geloof ons.

Leuke date

Als eerste scoor je natuurlijk een leuke (wappie) date waarvan je weet dat zij / hij / hun ook wel van een feestje houden. De website SDC voorziet in ontelbaar veel profielen van mannen, vrouwen en stellen die wel een feestje willen bouwen. Wij regelden een gratis proefabonnement zodat je eerst kunt zien of er echt wel leuke mensen op zitten.
Klik HIER om gratis lid te worden van SDC.

Gratis lid worden van een swingerssite, ook als man alleen. SDC abonnement.

De woonkamer

Als je gaat voor de Wappie date, dan zal deze ongetwijfeld langer duren dan een paar uurtjes. En dan is er niets vervelender als daglicht dat de woonkamer binnen schijnt. Zorg dus voor goede blindering van de ramen in de woonkamer zoals rolluiken, dikke overgordijnen of in het uiterste geval haal je zwart/wit folie om je ramen lichtdicht af te plakken.

Zorg voor een wappie sfeer

Verder richt je de woonkamer in zoals je een bordeel of een parenclub zou inrichten. Donker, sfeerverlichting, matrasjes op de grond waar je lekker op kunt wappen. En omdat je tijdens het wappen niet gestoord wilt worden trek je alvast de voordeurbel eruit.

Op een rij

De volgende zaken zijn eigenlijk de belangrijkste ingrediënten om een goed wap feestje te organiseren:

  • een leuke date
  • goed ingerichte kamer (donker, matrasjes)
  • voldoende smartdrugs
  • ijsjes, limonade en massageolie
  • handdoeken en condooms
Wappen doe je zo
Wappie daten, hoe leuk is dat!

Verwen spulletjes

Om je wap maatjes te verwennen kies je er voor om alvast een goede massagolie klaar te leggen. Wellicht iets met een smaakje, of een massagekaars doet het ook altijd erg goed. Vanzelfsprekend ontbreken de handdoekjes en de condooms niet want je weet maar nooit waar jouw wapfeestje op uit draait.

Je aandacht verslapt als je iets op hebt, leg dus altijd condooms klaar

Wap drugs

We noemen het even wap drugs, maar we zouden het beter smart drugs of wappie drugs kunnen noemen. Een jointje is altijd lekker tijdens het wappen, maar ook magische truffels, kanna thee en meer van dat soort lekkernijen uit onze smartshop. En vergeet niet om een leuke waterpijp neer te zetten.

Ga je voor de hardcore dan moet je eerst even shoppen in onze headshop. Daar vind je snuif accessoires doseerspuitjes voor GHB en capsules om jouw favoriete drugs in te stoppen.

Zorg voor voorraad

Let er op dat je altijd ijsjes in de vriezer hebt liggen, er voldoende te drinken is en let een beetje op elkaar. Vraag met regelmaat hoe alle wappies zich voelen tijdens je wapfeestje en je zult gegarandeerd een lekker weekend beleven.