Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Wapwinkel 5.0 is een feit!

aug 31, 2020
Wapwinkel 5.0

Ploeteren, zwoegen, keihard doorwerken in het weekend, maar het resultaat mag er zijn. Wapwinkel heeft een nieuw huis en een nieuwe jas.

Magento 2

Voor de kenners onder ons; we zijn het afgelopen weekend overgestapt naar de nieuwste versie van Magento, de winkelsoftware. En als je overgaat van 1.9 naar 2.x bij Magento dan vereist dat een server die aan hoge specificaties voldoet en het is niet een kwestie van zomaar de boel overzetten. Dat migreren dat heeft weken geduurd voor het uiteindelijk goed zou moeten gaan in een weekend.

Pittig

Het werd een pittig weekend, want ondanks alle voorbereidingen en de assistentie van wat wij dachten dat het experts waren bleek de definitieve overgang uit te lopen op een fiasco. Communicatie – toch een sterk punt van Wapwinkel – was vrijwel onmogelijk en op de achtergrond ging er nog veel meer mis. Er werd uiteindelijk een partij bereid gevonden om ons bij te staan en zondagnacht leek de ergste storm voorbij.

Puntjes

Nu wordt het uiteindelijk puntjes op de i zetten, want klaar is de nieuwe winkel nog niet, ondanks alle voorbereidingen. Schoonheidsfoutjes worden weggepoetst en vergeef ons als je nog een vreemde tekst tegenkomt of als er iets niet werkt zoals je dat gewend bent. Uiteindelijk komt het allemaal goed!

Korting

Om de pijn wat te verzachten geven we tijdelijk op het complete assortiment 10% korting. Geldig tot woensdag. Als je de kortingscode BAM2020 invult tijdens het afrekenproces dan wordt de korting automatisch berekend.